Golf

Golf

Nordbornholm Golfbane er øens eneste 36-hullers golfbane. De nye 18 huller, der blev åbnet i 2005, er den eneste mesterskabsbane, der findes på Bornholm. Banen har mange spændende huller  og steder, hvor man fra tee-sted har udsigt over Østersøen med Christiansø i baggrunden.
De gamle 18 huller er kendt for at være Bornholms - om ikke en af Danmarks - smukkeste bane,  hvor naturen er rigtig flot med i spil, og glemmer man for en stund, at det er Bornholm, man besøger, ophører tvivlen, når man skal sno sig gennem den klippefyldte natur, som gør banen utrolig spændende uden at gøre den umulig.

Personligt syntes vi, at hul 4 er et fantastisk par 3 hul, hvor bolden skal flyves 100 m over vand mod en green, der ligger for foden af en klippe, som rejser sig bag greenen. Vil man prøve kræfter med golfsportens mange glæder, er der også 9/18 huller, hvor det er muligt at spille pay and play.
Så skal golfbaggen luftes, er Bornholm et besøg værd, og man har ikke spillet rigtig golf på Bornholm, hvis man ikke har været på Rø-banerne, og man vil hurtig opdage, at man ikke behøver at rejse udenlands for at opleve dejlige baner - vi har det hele på solskinsøen.

Her kan nævnes, at der er to store matcher, som hvert år samler mange golfspillere fra hele landet; den ene er BBC Matchen, der spilles i starten af juni, og Bornholm Open, der løber af staben i august. Begge matcher byder på en rundtur på alle øens baner. Evt. spørgsmål kan med garanti besvares af Hotel Langebjergs mor-Gitte. Foruden banerne i Rø, har vi også en på Dueodde samt en i Rønne som begge er dejlige baner.

Se fødevarestyrelsens smiley